Oplossing Oude Foto

Zoetermeer - Hier een gedeeltelijke oplossing van de foto van 17 juni in het Streekblad. Het betreft hier de 7 personen in het midden van de foto: vlnr: onbekend, Hr. Mathies, Hr. Bruijn (wethouder), Hr. Meinsma (wethouder), Hr. J.P. Cnossen, onbekend en Martin van Aerssen Beijeren van Voshol.


Zingt u mee? 

Zoetermeer - Het Meerzichtkoor begint 30 augustus met het inoefenen van de liederen voor het kerstconcert. De repetities zijn op de maandagochtend van 10.00-12.00u. in het Palet van de Albrandswaard. Halverwege de repetitie wordt er gezellig koffie of thee gedronken. Er worden 3- of 4 stemmige liederen gezongen. Dit gemengde koor treedt 2 keer per jaar, op een zondagmiddag, op. Het kerstconcert is zondag 19 december om 14.30 uur ook in de Albrandswaard De contributie is 35 euro voor 10 repetities. Voor inlichtingen: Judith Jones: 3516653 of Ada Vollebregt: 06-170 44 940.


Maatjes gezocht 

Zoetermeer - MEE ZHN zoekt voor het project Vrijwilliger Thuis mensen die een ander willen helpen. 

Hulp met mobiel en naar buiten

Chronisch ziek en bijna altijd optimistisch, dat is deze 62-jarige mevrouw uit Noordhove. Zij beleeft plezier aan wat groeit en bloeit, heeft zelf ook huisdieren. Zij vindt communicatie heel belangrijk. Waar zij naar op zoek is, is een vrijwilligster die haar kan helpen met technische snufjes op de telefoon of de ipad en met het uitpluizen van formulieren. Naar buiten gaan samen, bij niet te fel licht, vindt zij ook fijn. Heb je een paar uurtjes over per week, ben je positief en niet betuttelend ingesteld? 

Seghwaert

Voor een lieve mevrouw die een moeilijke tijd doormaakt omdat één van haar kinderen heel ziek is, zijn we op zoek naar een maatje die haar in de rolstoel mee naar buiten wil nemen. Mevrouw zou dolgraag weer eens met haar hondjes het park in gaan, of samen naar het winkelcentrum voor wat boodschappen. Helaas kan ze dat vanwege haar rugklachten niet meer zelf. Heb jij sterke armen én een luisterend oor? En ben heb je op maandag-, dinsdag-, donderdag-, of vrijdagmiddag een paar uur beschikbaar?

Spreekt een van deze vrijwilligersvacatures je aan stuur dan een email naar vrijwilligerthuis@meezhn.nl of bel 06 10646765. Zijn deze vacatures niet passend voor u, maar zou u wel graag voor iemand met chronische ziekte en/of beperking of voor iemand met geheugenproblemen of dementie diens maatje willen zijn. Dan wordt een passende match gezocht.