Robbert Roos is al jaren de stadsdichter van Zoetermeer. Een van zijn gedichten heeft nu een permanent plekje gekregen aan de gevel van de Dutch Tech Campus.
Robbert Roos is al jaren de stadsdichter van Zoetermeer. Een van zijn gedichten heeft nu een permanent plekje gekregen aan de gevel van de Dutch Tech Campus.

Beeld van een week in Zoetermeer

Er was weer veel te beleven in Zoetermeer. Zo ging burgemeester Michel Bezuijen op bezoek bij maar liefst drie echtparen die recentelijk of wat langer geleden hun 65-jarig of 60-jarig huwelijksjubileum vierden. Reden voor een bezoek en een mooie bos bloemen van de burgemeester. Stadsdichter Robbert Roos zag zijn gedicht verschijnen aan de muur van het DIF en er werd gewandeld tijdens de Wandeltocht van Netwerk Zoetermeer. Ouderen leerden de fijne kneepjes van het werken met een computer en een specht in de tuin bekeek alvast woonruimte voor volgend jaar. Een mooie week. Wilt u ook een foto insturen. Dat kan. Mail uw foto naar redactiestreekblad@telstarmediacentrum.nl.. Misschien staat dan volgende week uw foto in de krant.

Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar Kappetein-Rietkerk.
Ruim 500 wandelaars liepen mee met de Wandeltocht Zoetermeer een event Netwerk Zoetermeer.
Specht vindt de speciale spechtkast in de tuin. Foto: Karin Melsen-Hensel
Veel belangstelling voor de computercursus. Aanmelden kan bij gioia@stichtingpiezo.nl of bel 079-3229453
Burgemeester Bezuijen bezocht 65-jarige bruidspaar Hofstede-Dekker.
Burgemeester Bezuijen heeft een bezoek gebracht aan het 65-jarig bruidspaar Van Luxemburg-Trommelen. Dit betrof een uitgesteld bezoek door Corona. De huwelijksdatum was nl. al in november vorig jaar.