Kom sporten met Zoetermeer Vooruit

Zoetermeer - Door het Coronavirus zijn er minder mensen die met vakantie gaan. Zoetermeer Vooruit heeft, in samenwerking met budoschool Kai Sei, een activiteit bedacht om kinderen een leuke en sportieve dag te bezorgen.

Op zaterdag 14 augustus bieden zij (tussen 10:00 en 14:30 uur) kinderen vanaf 6 jaar de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende vechtsporten zoals kickboksen, karate en jiujitsu. Een unieke kans om kennis te maken met sporten die doorgaans niet op school worden aangeboden. Het programma is als volgt: van 10:00 - 11:00 uur jiujitsu, van 11:00 - 12:00 uur kickboksen, van 13:30 - 14:30 uur karate.
Deelname is gratis. Vooraf inschrijven is wel verplicht. Stuur daarvoor een mailtje naar: info@ZoetermeerVooruit.nl met daarin de naam en geboortedatum van de deelnemer en voor welk onderdeel men inschrijft. De locatie: het gebouw van budoschool Kai Sei aan het Elektrablauw 1.
Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in want vol=vol. Ouders en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom om een kijkje te nemen.