Kinderen creatief aan de slag. Foto: Piëzo
Kinderen creatief aan de slag. Foto: Piëzo

Creatieve kids in Ambachtenwerkplaats

Actueel

Zoetermeer - Iedere woensdagmiddag is er in de AmbachtenWerkplaats volop ruimte voor kinderen van 5 tot 13 jaar om gezellig te komen knutselen. Er worden altijd uitdagende werkjes bedacht. 

Op de foto zijn de kinderen bezig met string-art. Op een houten plankje maak je een figuur met spijkers en daaromheen ga je met wol dit figuur laten spreken. Ook maken we zomerse weefwerkjes met gaas en reepjes stof, gaan we robots van hout timmeren of maken we een echt verfschilderij op behang of een insectenhotel van stukjes riet en bamboe. Iedere keer wordt er weer een andere leuke en creatieve activiteit voor de kinderen op touw gezet. Ze hoeven zich dus niet te vervelen.
Bij de activiteiten staan creativiteit en duurzaamheid centraal. Dus wordt ernaar gestreefd om materialen te hergebruiken. Knutselmaterialen waarmee de kids aan de slag kunnen zijn dan ook altijd welkom.
Alle kinderen zijn van harte welkom bij deze gratis activiteiten die op woensdagmiddag van 13.30 tot ca 15.00 uur worden gehouden bij de Ambachtenwerkplaats Teldersrode 25 in Buytenwegh.


Voor vragen kunt u terecht bij Simone Langeveld, sociaal cultureel werker 06 36573257 of simone@stichtingpiezo.nl