Op de fiets door de Drie Provinciën tocht rijden

Regio - Op zaterdag en zondag 7 en 8 augustus kunt u weer genieten van de Drie ProvinciĆ«n tocht. Een fietstocht voor de toerfietser en de recreant, die u langs de mooiste fietspaden van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland voert. 

De start en finish is in het clubhuis van FTC Avanti aan de Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn. De prachtige routes voeren door het veenweidegebied van het Groene Hart en door het plassengebied op de grens van de provincies Noord en Zuid-Holland en Utrecht. Alle afstanden zijn volledig uitgepijld en voeren over rustige en autoluwe wegen. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van een koffiestop.
U kunt zich aanmelden via de website van FTC Avanti http://www.ftcavanti.nl/tochten/drie-provincin-tocht. Ook kunt u zich op de dag zelf aanmelden. Vanaf 08.00 uur is het clubhuis aan de Amerikalaan 163 open voor de inschrijving.
U krijgt daar de papierenversie van de routebeschrijving mee en de routes zijn volledig uitgepijld. De routes zijn ook als GPS beschikbaar.