Rectificatie

In het Streekblad van vorige week is een vervelende fout geslopen. Boven het artikel met het interview met Marcel Rientjes stond per abuis de naam Ruud in plaats van Marcel. 


Schuurtje open

Zoetermeer - Het schuurtje is weer open op zaterdag 7 augustus van 9.00 tot 15.00 uur in de Plesmanstraat 7-8, Zoetermeer. Wij bieden een groot aanbod van tweedehands spullen die in goede staat verkeren. Komt u ook eens kijken! De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mensen die het hard kunnen gebruiken. U kunt bij ons op de verkoopdag bruikbare spullen, kleding (mits schoon en heel) en oud papier brengen. Dit is ook elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur mogelijk. Mocht u spullen hebben die te groot zijn om zelf te brengen, deze kunnen worden opgehaald, afspreken kan via telnr: 06-34459002. Er gelden nog wel corona maatregelen, de koffiehoek is helaas nog gesloten.


Vrijwilligers gezocht

Zoetermeer - MEE ZHN-Vrijwilliger Thuis zoekt vrijwilligers in Zoetermeer.

Maatje

Voor een 53-jarige rustige vrouw uit de buurt Driemanspolder zoeken we een vrijwilliger. Mevrouw heeft 2 jaar geleden een hersenbloeding gehad. Haar man heeft een fulltime baan. Hoewel haar energieniveau door de hersenbloeding minder is, zou ze het erg fijn vinden om met een vrijwilliger samen naar buiten te gaan, naar het Stadshart en op een terrasje samen iets te drinken. Mevrouw rijdt op een scootmobiel. Ook vindt ze het leuk om bij haar thuis samen een praatje te maken. Mevrouw is erg geïnteresseerd in koken, andere culturen en reizen en in vissen.  
Wil jij deze vrouw wat afleiding bezorgen? Dan maken we graag met je kennis.
Stuur een email naar vrijwilligerthuis@meezhn.nl of bel 06 10646765.

Seghwaert

Voor een lieve mevrouw die een moeilijke tijd doormaakt omdat één van haar kinderen heel ziek is, zijn we op zoek naar een maatje die haar in de rolstoel mee naar buiten wil nemen. Mevrouw zou dolgraag weer eens met haar hondjes het park in gaan, of samen naar het winkelcentrum voor wat boodschappen. Helaas kan ze dat vanwege haar rugklachten niet meer zelf. Heb jij sterke armen én een luisterend oor? Ook de dochter van mevrouw die tijdelijk bij haar moeder inwoont en haar mantelzorger is, kijkt uit naar je komst. Ze doet heel veel voor haar moeder en kijkt er naar uit ook even wat tijd voor zichzelf te hebben.
Belangstellend? Stuur een email naar vrijwilligerthuis@meezhn.nl of bel 06 - 39437494