Hoop is gevestigd op 2022

Vervolg voorpagina

Zoetermeer - Ruud Steggerda, directeur Netwerk Zoetermeer is lange tijd positief geweest over Culinair Zoetermeer in september.
"Dit was onder meer dankzij de resultaten van Fieldlab en de hieraan gekoppelde versoepelingen door de overheid. Maar ook zag het er goed uit door de enorm flexibele opstelling van onze festivalpartners, waaronder ROC Mondriaan en de gemeente Zoetermeer. De laatste nieuwe aanscherpingen en onzekerheden zorgden echter opnieuw voor overleg. De grote onzekerheden rond de veiligheidsvoorwaarden in september, in combinatie met de arbeidskrapte in de horecabranche, maken het voor ons en onze deelnemers extra lastig om een festival als Culinair Zoetermeer te organiseren.”
Netwerk Zoetermeer zit niet bij de pakken neer en maakt zich op voor een comeback in 2022. De volgende editie staat nu gepland van 1 t/m 3 juli 2022.
Netwerk Zoetermeer zal zich de komende weken richten op de overige eigen evenementen in het evenementenprogramma deze zomer.  "We richten ons op wat wel kan, zodat er op een veilige en verantwoorde manier kan worden georganiseerd", aldus Ruud Steggerda.