Schuurtje is open

Zoetermeer - Het schuurtje is weer open op zaterdag 7 augustus van 9.00 tot 15.00 uur in de Plesmanstraat 7-8, Zoetermeer. Er is een groot aanbod van tweedehands spullen die in goede staat verkeren.  De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mensen die het hard kunnen gebruiken. U kunt bij ons op de verkoopdag bruikbare spullen, kleding (mits schoon en heel) en oud papier brengen. Dit is ook elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur mogelijk. Mocht u spullen hebben die te groot zijn om zelf te brengen, deze kunnen worden opgehaald, afspreken kan via telnr: 06-34459002. Er gelden nog wel corona maatregelen, de koffiehoek is helaas nog gesloten.


Naar Museum De Voorde met het Vonkje

Zoetermeer - Vanaf maandag van 19 juli t/m 23 augustus start het zomerprogramma van het ouderenproject het Vonkje in InZet Centrum. Een onderdeel van het programma is een gratis bezoek aan Museum de Voorde op woensdag 4 augustus en woensdag 11 augustus. Bent u 60 jaar of ouder en benieuwd naar het hele zomerprogramma? Neemt u dan voor meer informatie en aanmelding contact op met Sunita Ganga, sunita@stichtingpiƫzo.nl, 079-8885550. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Geschiedenis van muziek 

Zoetermeer - Vanaf 19 juli is er in inZet Centrum een gevarieerd zomerprogramma voor ouderen van Het Vonkje. Een onderdeel van het programma is Muzikale wereld-oriƫntatie, op maandagen van 14.45 uur tot uiterlijk16.45 uur. Een reeks van zes informatieve en muzikale bijeenkomsten, met wekelijks een nieuw land/werelddeel waarvan muzieksoorten kunnen worden beluisterd en besproken.Na Nederland komen ook Duitsland, Oostenrijk en Spanje aan bod.
Deze bijeenkomsten zijn gratis en voor deelname en meer informatie, ook over het Vonkje, kunt u contact opnemen met Christine Advokaat via christine@stichtingpiezo.nl of 06-46866491. Het adres van de locatie InZet Centrum is Rakkersveld 253 (in het Castellum). Ook jongere inwoners met interesse in de muziekgeschiedenis zijn welkom om zich aan te melden.