De laatste weken voor de zomervakantie is een groep kinderen druk bezig geweest met het ontdekken van diverse beroepen in en rond de sector sport.
De laatste weken voor de zomervakantie is een groep kinderen druk bezig geweest met het ontdekken van diverse beroepen in en rond de sector sport.

Beeld van een week in Zoetermeer

Zoetermeer - In Zoetermeer is weer van alles te doen en te zien. Hierbij een selectie van de foto's die we van lezers en organisatie toegestuurd kregen.  Zo ging de Talentenacademie op bezoek bij de sportschool, won Anne van der Brugge een mooie bronzen medaille op het EK en wandelde Wandelgroep Sportief Zoetermeer de alternatieve Vierdaagse. Ook twee 100-jarige dames kregen bezoek van burgemeester Bezuijen.

Het was een mooie week en dat is op deze pagina wel te zien.  Wilt u ook een foto aanleveren voor deze rubriek. Mail dan naar helene@telstarmediacentrum.nl. Wie weet staat uw foto dan volgende week op deze pagina. De redactie kijkt uit naar de bijdragen van Zoetermeerders. 

Bij Jeu de Boulesclub Zoetermeer werd afgelopen zondag het tweede kwalificatietoernooi van de ‘Road to 2022’ gespeeld.
De 100-jarige mevrouw Gennes-Ligt. Foto: Patricia Munster
Burgemeester Bezuijen, heeft een bezoek gebracht aan de 100-jarige mw Minderman-de Niet. Foto: Patricia Munster
YMCA bezorgt kinderen een onvergetelijke week tijdens het zomerkamp
41 wandelaars hebben hun 10,20 of 30 km volbracht. Was weer een fantastische week. Zowel op het vakantiepark Broeckhuys als in de omgeving waar ook diverse wandelaars zaten.
Een groepje kinderen dat zich heeft ingezet tijdens zomeractiviteiten van de VoorleesExpress werd verrast. Vrijwilliger Ria had voor alle kinderen een leuk bakje in de vorm van een giraffe met plantje meegenomen. Wat een leuke en originele verrassing.