Jori Veldhuizen met zijn eigen show. Foto: Vera Weber
Jori Veldhuizen met zijn eigen show. Foto: Vera Weber

Spectaculaire afsluiting op De Regenboog met Showman & Friends

Zoetermeer - De Zoetermeerse basisschool De Regenboog heeft het bijzondere schooljaar wel heel groots afgesloten. Op het schoolplein stond donderdag een groot Showman Theater opgebouwd voor de spectaculaire show van Showman Jori Veldhuizen en zijn circusvrienden. 

Verspreid over vier voorstellingen genoten de leerlingen zichtbaar van de zeer gevarieerde show. In hoog tempo wisselden jongleren, goochelen, acrobatiek, illusies, diabolo, eenwielfietsen en ballopen elkaar af.
Directrice Anna Vreugdenhil schrijft op LinkedIn: "Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen. Vandaag hadden wij de wereldberoemde Showman Jori Veldhuizen (artiestennaam Jovel) op De Regenboog te gast. De show had als thema ‘Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen'. Het ontroerde me te beseffen hoe waar deze boodschap is voor ons allemaal.”
De Zoetermeerse Showman droomde als kind van het grote podium: hij wilde optreden over de hele wereld. Als 11-jarige jongen startte Jori als goochelaar met zijn koffertje achterop zijn fiets van kinderfeestje naar kinderfeestje. Afgelopen donderdag schitterde hij met zijn nieuwe show in zijn eigen Showman Openluchttheater. De afgelopen jaren is de Showman ook te zien geweest met zijn grote circusparades in verschillende landen. Zo trad Veldhuizen bijvoorbeeld op in Hong Kong bij een grote parade met 150.000 bezoekers en schitterde hij in Dubai en bij de Formule 1 in diverse landen.
Meer info www.showman.nl