De PvdA gaat op zomerse tour door de wijken

Zoetermeer - De PvdA gaat vanaf 17 juli op Zomertour! Iedere zaterdag in het zomerreces gaan politici en vrijwilligers de wijken van Zoetermeer in om ideeën van inwoners voor het verkiezingsprogramma op te halen en te horen wat Zoetermeerders belangrijk vinden voor hun wijk en de stad.
De politici staan te trappelen om de stad in te gaan. "Voor het eerst in anderhalf jaar gaan we weer echt op pad, uiteraard met inachtneming van alle coronaregels. We hopen veel inwoners te ontmoeten. De strandstoelen staan klaar voor een goed gesprek in zomerse sfeer!”, aldus fractievoorzitter Margot Kraneveldt.
De PvdA-Zomertour was 17 juli aanwezig in Buytenwegh, op 24 juli in Driemanspolder, op 31 juli in Seghwaert, op 7 augustus in Noordhove, op 14 augustus in het Stadshart, op 21 augustus in Palenstein en op 28 augustus in Oosterheem. Als u de mensen van de PvdA iets wil vertellen, kunt u dan terecht. Op de website https://zoetermeer.pvda.nl/nieuws/pvda-zomertour/ en op de Facebookpagina van de PvdA staat waar en hoe laat u de PvdA-ers kunt vinden.