Afbeelding

Afscheid na 50 jaar trouwe klandizie bij Bouwhof

ZOETERMEER - Maar liefst 50 jaar was de heer Maesen een vaste klant van de woonwinkel. Aan die vaste klandizie kwam helaas een eind. Maar hier werd niet zomaar aan voorbijgegaan. Het is immers best bijzonder om 50 jaar lang klant te zijn bij een winkel.

Maandag 12 juli 2021 heeft dhr. Maesen, die al langer dan 50 jaar bij Bouwhof kwam winkelen, afscheid genomen van de winkel en de hem bekende medewerkers. Hij gaat verhuizen naar het oosten van Nederland. Daarom maakte hij een afscheidsrondje door Zoetermeer en natuurlijk mocht Bouwhof niet bij deze afscheidstour ontbreken.


Dhr. Maesen is meegegroeid met Bouwhof; van het sloopbedrijf dat het ooit was, tot de bouw- en woonwinkel dat het nu is. Hij was altijd een vaste klant en kende er ook veel mensen.


Voor zijn vertrek naar zijn nieuwe woonplaats kwam dhr. Maesen gezellig op de koffie bij Dirk Huurman sr. De heren haalden herinneringen aan vroeger en mooie ervaringen op. Dhr. Maesen beloofde aan Dirk Huurman sr. dat hij nog zeker langs zal komen bij de Bouwhof, mocht hij in de buurt zijn.