Silver Bijlsma gaat naar het EK.
Silver Bijlsma gaat naar het EK.

Zoetermeers tennistalent op het EK

Zoetermeer - Een groot succes voor Silver Bijlsma. Het tennistalent mag Nederland gaan vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap.
Silver traint en speelt al zeven jaar bij Tennis Vereniging Dekker Rokkeveen en clubtrainers van Tennisschool Y4Tennis.
Zij is zeer talentvol en werkt altijd heel hard aan haar spel, techniek en conditie. Inmiddels mag zij nu al (op 14-jarige leeftijd) Nederland gaan vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap.
TVDR en trainers zijn ontzettend trots op de stappen die Silver heeft gezet om dit doel te kunnen bereiken. Silver is het voorbeeld bij uitstek dat hard werken loont.
"We wensen haar veel plezier en succes en dat dit het begin mag zijn van al het moois wat zij nog zal gaan bereiken", aldus de club.
Heb je interesse om ook bij de vereniging te komen spelen en beter te worden in het tennisspel: Stuur dan een e-mail naar info@y4tennis.nl . TVDR heeft 10 echte gravelbanen, organiseren activiteiten voor iedereen, hebben opleidingen voor de jeugd vanaf de leeftijd van 3 jaar en bijzonder goede faciliteiten van Dekker Zoetermeer. Je kunt ook een speciaal zomerlidmaatschap nemen.
Meer informatie over de vereniging vind je op www.tvdr.nl .