Lopers langs het Heemkanaal
Lopers langs het Heemkanaal

Nu al inschrijven voor Klaverbladloop

Zoetermeer - Ilion blijft optimistisch, dit jaar gaat de Klaverbladloop door! Achter de schermen zijn we al begonnen met de voorbereidingen. De gemeente verleent alle medewerking, maar heeft te maken met de routekaart Corona versoepelingen en die loopt op dit moment tot 13 augustus. Daar moeten we op wachten voor de vergunning.

Alle actuele informatie over de Klaverbladloop staat op de website van Ilion, www.ilion.nl/klaverbladloop.
Omdat de Klaverbladloop vorig jaar niet doorging willen we er een speciale editie van maken. Langs de route staat een dweilorkest en op het middenterrein van Ilion denken we over een springkussen voor de kinderen.
Dit jaar wil Ilion zoveel mogelijk school- en bedrijfsteams aan de start krijgen.Voor de basisscholieren is de 1 km loop en voor de middelbare scholen en beroepsonderwijs naar keuze de 5, 10 of 15 km.
Voor bedrijfsteams zetten we in op massale deelname aan de 10 km. En over een teamgrootte doen we niet moeilijk: 3 deelnemers kunnen al een team vormen. Meer, veel meer mag ook. Klaverblad zelf doet mee met meer dan 100 werknemers. Voor informatie over de bedrijfsteams  kan je mailen naar Ad Klok: a.klok9@kpnplanet.nl.