Kickstart voor Boerderij

Zoetermeer - Vorige week ontving Cultuurpodium Boerderij het positieve nieuws dat het Kickstart Cultuurfonds heeft besloten een financiële donatie toe te kennen aan de Boerderij.

Kickstart Cultuurfonds is een tijdelijk noodfonds dat sinds juli 2020 producenten van professionele podiumkunsten, muziekpodia, musea en theaters ondersteunt bij Corona-gerelateerde kosten om publiek veilig te kunnen ontvangen. Het noodfonds is opgericht om de culturele sector te helpen zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden die zijn ontstaan als gevolg van de Coronamaatregelen. Immers veel aanpassingen moeten worden verricht.
De donatie van ruim € 47.000 wordt door de Boerderij aangewend om een volledig cashless betaal-, reserverings- en kassasysteem te realiseren en voor de aanschaf van extra meubilair en de inzet van publieksbegeleiding en publieksvoorlichting.

Met deze bijdrage van het Kickstart Cultuurfonds kunnen wij als Cultuurpodium Boerderij ondanks de beperkingen blijven doen waar wij goed in zijn: het bieden van een onvergetelijke live ervaring voor onze bezoekers.

Rolstoelvierdaagse in september van start

Zoetermeer - Na een jaar overgeslagen te hebben vanwege corona komt hij er dit jaar weer aan; de jaarlijkse rolstoelvierdaagse!

Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 20 t/m donderdag 23 september. Iedereen die afhankelijk is van een rolstoel voor langere afstanden kan meedoen. Er zijn verschillende startpunten bij o.a. diverse WelThuis locaties in Zoetermeer. Deelname kost € 7,-.
Maandag t/m woensdag vertrekken we om 14:00 uur (af 13:30 uur verzamelen) vanaf verschillende locaties voor de route van ongeveer 2,5 tot 5 kilometer. Op donderdag, de laatste dag, wandelen we later, van 18.00-19.30 uur, en is er een ontmoeting met de burgemeester in het Stadshart. DaUiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.
Om dit leuke evenement mogelijk te maken zoekt de organisatie enthousiaste begeleiders die op één of meerdere dagen willen helpen. Kijk op www.paletwelzijn.nl onder het menu ‘Zoetermeer' voor nadere informatie, aanmelden.