Vragen over het Balijbos

ZOETERMEER - Zó! Zoetermeer heeft vragen gesteld over de paden in het Balijbos. De partij vindt dat er actie moeten worden ondernomen.

"Er is al geruime tijd een probleem met de paden in het Balijbos. Zó! Zoetermeer heeft hier in april al vragen over gesteld – via de wethouder - aan de ambtelijke organisatie. Vervolgens hebben wij in de rondvraag van de commissievergadering van de raad van 10 mei de problemen nogmaals aan de orde gesteld. Hierop kregen we op 2 juni een memo van de wethouder met daarin de volgende mededeling: De verwachting is dat de herstelwerkzaamheden uiterlijk binnen 6 weken worden uitgevoerd.Intussen zijn we zes weken verder en de problemen zijn nog steeds niet verholpen", aldus de partij.

Controle
De partij vraagt zich af waarom er, om ook minder-validen toegang tot het gebied te geven, niet met asfalt wordt gewerkt. Ook wil de partij weten of het college al heeft gecontroleerd hoe de resultaten nu zijn. "Zijn de herstelwerkzaamheden helemaal niet uitgevoerd of heeft het onvoldoende resultaat opgeleverd", is een vraag die bij Zó! Zoetermeer leeft.