Biljartclub zoekt versterking

ZOETERMEER - Biljartclub Toesjee voor 55-plussers zoekt op korte termijn twee nieuwe enthousiaste leden om de onderlinge competitie te versterken. Er wordt iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur in Wooncomplex Gondelkade aan de Gondelkade 33 in Zoetermeer gespeeld. Het spelniveau ligt rond de 1 tot 1-1/2 voor het Librespel. Voor meer informatie kan men contact opnemen met: De heer H. van Beek, telefoon: 070-44 44 371 of de heer G.J. Schipper, telefoon; 06-22 812 502.


Jeugdtoernooi bij tennisclub ALTV

ZOETERMEER - Nadat vorig jaar het traditionele ALTV-open jeugdtoernooi moest worden afgelast, omdat corona zowel de competitie als het spelen van toernooien onmogelijk maakte kan er de editie van 2021 wel doorgang vinden.
Van 26 juli tot en met 1 augustus wordt dan ook op de banen van de Zoetermeerse tennisclub ALTV het open jeugdtoernooi gespeeld..
Er zal gespeeld worden in alle jeugdcategorieën. Dus ook in rood, oranje en groen. Inschrijven voor dit jeugdtoernooi kan tot en met 16 juli via de website KNLTB-toernooi.nl.


Tips voor activiteiten

ZOETERMEER - In Zoetermeer valt voor veel mensen nog genoeg te ontdekken. En dat is niet vreemd. Niet alleen is het in de stad prima wonen en werken; u kunt er ook heerlijk uw vrije tijd doorbrengen. Ga lekker shoppen in een van de winkelcentra, maak gebruik van de vele sportfaciliteiten, geniet op een van de vele terrassen of dwaal door de vele parken die Zoetermeer rijk is. Lekker uitwaaien aan de Noord Aa, in het Balijbos of het Bentwoud, of ontdek de verschillende wijken met een van de architectuurwandelingen..


Aanbod Cultuur079

ZOETERMEER - Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen. Tijdens de Cultuurzomer laat Zoetermeer zich wederom van zijn culturele kant zien. Wordt het live-muziek bij JJ-Music House, een spannende film bij filmhuis Cameo, een concert in de Oude Kerk, een indrukwekkende expositie of een mooi theaterstuk in het Stadstheater? Kijk op www.cultuur079.nl of www.zoetermeerisdeplek.nl.