Taallessen in de zomervakantie

ZOETERMEER - Ook tijdens de schoolvakantie is het belangrijk om de Nederlandse taal te blijven oefenen en te spreken. Daarom worden er tijdens de zomervakantie bij de inZet locaties in het Centrum, in Meerzicht en in Buytenwegh diverse taallessen aangeboden. Ouders met jonge kinderen kunnen tijdens een aantal lessen ook gebruik maken van kinderoppas en/of kinderactiviteiten.
Weten wanneer de lessen zijn en welke lessen? Kom langs of neem contact op.
inZet Centrum, Rakkersveld 253, Sunita Ganga, sunita@stichtingpiezo.nl, telefoon: 079-8885550,
inZet Meerzicht, Uiterwaard 21, Gioia Conte, gioia@stichtingpiezo.nl, telefoon: 079-3229453,
inZet Buytenwegh, César Franckrode, Milou van Loenen, milou@stichtingpiezo.nl, telefoon: 079-8887474.


VIjftigpluskoor zoekt nieuwe leden!

ZOETERMEER - Het popkoor Attitude is op zoek naar zangers en zangeressen. Attitude is een koor van 50-plussers die nog jong van geest zijn en klassieke popsongs zingen onder leiding van dirigent Dorine Maalkce. Door de coronamaatregelen lagen de repetities stil, maar in juli gaan de repetities weer van start. Het repertoire is van hardrock tot gevoelige ballads, The Rolling Stones en Metallica maar ook Boudewijn de Groot en Simon & Garfunkel. Het lijflied is Born to be Wild van Steppenwolf.
Thuis oefenen de leden met MP3 op de computer. Het is niet noodzakelijk om notenschrift te kunnen lezen. Repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Ichthuskerk aan de Parkdreef 258 in Seghwaert. Een maal per jaar verzorgt het koor een optreden. Voor meer informatie kan men mailen naar popkoorattitude@gmail.com..


Tennistoernooi van BTC in aantocht

BENTHUIZEN - De Benthuizer Tennis Club houdt, nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, ook dit jaar de Vermeulen Open Bentlanden, het betreft de 38ste editie inmiddels.
Het toernooi wordt gespeeld in week 33, van zaterdag 14 augustus tot en met zondag 22 augustus in de weekenden en avonden. Voor de senioren (50+) is er, van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld.
Wie wil meedoen aan dit toernooi, kan zich vanaf nu tot 4 augustus inschrijven. Ga daarvoor naar de website van BTC (www.benthuizertennis.club) en dan naar Vermeulen Open Bentlanden.
Het toernooi is voor zowel de competitieve als recreatieve speler om eens tegen andere spelers uit andere regio's te spelen. Het toernooi is om die reden bijzonder populair bij tennisliefhebbers uit de hele regio.