De medaillewinnaars van de laatste schoonspringwedstrijd. Foto: PR
De medaillewinnaars van de laatste schoonspringwedstrijd. Foto: PR

Schoonspringers van WVZ sluiten het coronaseizoen af

ZOETERMEER - Afgelopen zondag werd in zwembad 'De Veur' in Zoetermeer het seizoen voor de  schoonspringers met een teamwedstrijd afgesloten. 

Door de coronapandemie hebben alle springers van WVZ heel weinig kunnen trainen en wedstrijden gesprongen dit seizoen. Het was een gezellige en leuke middag en er werd gestreden om de medailleplaatsen.
Na het springen in van diverse sprongen van kant, trampoline , een- en drie meter plank veroverde het team bestaande uit Lindsey, Mylan en Sureka de eerste plaats. Team 2 bestaande uit Aiden, Kyra en Eleonora behaalde de tweede plaats en Team 3 bestaande uit Selina, Eva en Thor veroverde de derde plaats.

Oefenen
Na deze wedstrjd was het aan de ouders, broertjes en zusjes de kans om het zelf te proberen om het schoonspringen te beoefenen. Zo werd het seizoen toch nog leuk en gezellig onder elkaar afgesloten. ,,Hopelijk kunnen we vanaf september weer een volledig seizoen meemaken met mooie resultaten en sprongen", aldus een bestuurslid van WVZ.
WVZ Zoetermeer is sinds 1967 actief in leszwemmen, trimzwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen.
Meer informatie op wvz.nl.