De kampioenen van ALTV op een rijtje. Foto: PR
De kampioenen van ALTV op een rijtje. Foto: PR

ALTV grossiert in kampioenen

ZOETERMEER - Nadat de coronacijfers in mei zich gunstiger begonnen te ontwikkelingen en er de eerste versoepelingen werden toegestaan hield de KNLTB alsnog de jeugdcompetitie.

Deze was weliswaar in verkorte vorm, met minder wedstrijden, maar wel met echte strijd om de punten. En zo konden tien jeugdteams van de Zoetermeerse tennisclub ALTV op pad om te tennissen in de diverse klassen.
En met succes: Alle vier de mixedteams in de leeftijd 13 tot en met 17 jaar werden kampioen.
Het meisjesteam dat in diezelfde leeftijdscategorie speelde en het mixedteam dat in de hoogste groene competitie speelt behaalden eveneens op deze wedstrijddag de titel.
Bovendien werden er ook in de jongere leeftijdscategorieën (rood en oranje) wedstrijden gespeeld. In deze zogenaamde wereldtour staat echter het tennisplezier boven de prestaties.

Zes kampioenen
Van de tien juniorenteams werden er dus zes kampioen. Prestaties die afgelopen zondag toch even werden gevierd. Dit gebeurde wel zonder de aanwezigheid van hoofdtrainer André de Mos, hij herstelt van een heupoperatie. Samen met Susanne Esser zijn zij voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het succes van de ALTV-jeugd. Succes waar de Zoetermeerse tennisclub met recht trots op is.