De nieuwe trainers kregen hun diploma. Foto: PR
De nieuwe trainers kregen hun diploma. Foto: PR

Drie nieuwe trainers voor Sportief Wandelgroep

ZOETERMEER - Afgelopen zaterdag zijn er weer drie trainers geslaagd voor Wandelsporttrainer Niveau 2. Lisette de Waard, Lia Brokx en Eliska Preussova hebben de cursus gedaan en zijn geslaagd voor hun diploma.

De Sportief Wandelgroep Zoetermeer heeft alleen nog maar gediplomeerde trainers die de trainingen verzorgen voor de wandelaars.
Het trainerskorps bestaat uit drie wandelbegeleiders niveau 1, vier wandelsporttrainers niveau 2 en twee wandelsporttrainers niveau 3 en daarnaast heeft Sportief Wandelgroep Zoetermeer twee fitstapcoaches, van wie een met de aanvullende opleidingen Fitstap voor reumapatiƫnten, FitStap voor Parkinsonpatiƫnten en Fitstap voor diabetici.
De trainingen bij de Sportief Wandelgroep Zoetermeer worden altijd druk bezocht, dus de vereniging is blij dat er weer een uitbreiding is in het trainerskorps.
Zie voor meer informatie over de trainingen zie www.sportiefwandelgroepzoetermeer.nl.
Wandel mee op zaterdag 25 september 2021 en laat je leiden door dit gebied waar de strijd tussen de Geuzen en de Spanjaarden zich ruim 400 jaar geleden heeft afgespeeld. De Sportief Wandelgroep Zoetermeer heeft twee wandelroutes uitgezet.