Hardloper kunnen zich nog steeds inschrijven voor de Geuzenloop.
Hardloper kunnen zich nog steeds inschrijven voor de Geuzenloop.

Inschrijven voor de Geuzenloop kan nog steeds

ZOETERMEER - Zo vlak voor de vakantie willen mensen er zeker van zijn dat ze een startbewijs hebben voor de Geuzenloop Zoetermeer op 26 september. Nu kan dat nog. 

Traditioneel wordt er tijdens de voorinschrijving vooral ingeschreven voor de 21,1 kilometer, de 10 kilometer en beide Geusjeslopen. Dit jaar is er opmerkelijk veel animo bij bedrijven die op de 10 kilometer meedoen met de Team-Run. Ook hebben diverse middelbare scholen zich nu al aangemeld voor de Scholen-Run op de 5 kilometer. Op beide onderdelen wordt er gestreden voor de Wisselbokaal.
Er kan ingeschreven worden voor de volgende afstanden: 21,1 kilometer van Praxis Zoetermeer, 10 kilometer van Oviron makelaars & taxateurs, 5 kilometer van Kneppers Autobedrijf, 1 mijl van SMC Rijnland fysiotherapeuten (Geusjes tot en met 13 jaar), 0,5 mijl van Perfect verhuizingen BV (Geusjes tot en met 9 jaar).
De organisatie doet er alles aan om goed voorbereid aan de start te staan. Wanneer het evenement onverhoopt toch niet door mag gaan vanwege de coronapandemie (overheidsmaatregelen), krijgt de ingeschreven loper het inschrijfgeld terug of kan er voor worden gekozen om het om te zetten naar een ticket voor de editie 2022. Inschrijven kan op de website: ww.geuzendag.nl/geuzenloop. Daar vindt men ook meer inforamatie.