Meer activiteiten voor de jeugd

ZOETERMEER - In de bibliotheek wordt nog meer voor de jeugd gedaan. Zo zijn er diverse activiteiten.
Vakantielezen: Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van Bibliotheek Forum Zoetermeer wordt lezen extra leuk. Gaan jullie deze zomer mee op reis? Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers uit groep 3 en 4. Door leesspelletjes te doen een uitdagingen aan te gaan willen we samen het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden. Meer informatie vind je op onze website https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/er-op-uit-in-de-zomervakantie/Vakantie_lezen.html.
Daarnaast is er nog Knappe koppen: experimenteren, robots bouwen, proefjes doen en aan de slag met allerlei geweldige en spannende materialen. Iedere woensdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur in het Forum. Voor wetenschappers in de dop. Kosten bedragen € 4,50 per aanmelding en is geschikt voor alle kinderen tot 12 jaar. https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/jeugd-6-12-jaar/knappe-koppen.07072021.html..
Naast de locatie in het Forum heeft de bibliotheek ook vestigingen in de wijken Rokkeveen en Oosterheem. Kijk voor de openingstijden op de website van de bibliotheek van Zoetermeer.