Afbeelding

De Binnenbaan: Jong bedrijf met 50 jaar geschiedenis

ZOETERMEER - In januari is werkbedrijf De Binnenbaan opgericht. Een nieuw werkbedrijf dat de weg naar werk verkort. 

Als nieuw bedrijf vaart het op jarenlange ervaring. Want ondanks dat De Binnenbaan sinds januari dit jaar bestaat, komen de medewerkers van De Binnenbaan van het WSP, de activerings- en re-integratietak van de gemeente Zoetermeer en de voormalige DSW. Zo ook Martin Reitsma. Hij viert op 24 augustus zijn 50-jarig jubileum bij De Binnenbaan en voorganger DSW.
Vijftig jaar aan de slag bij dezelfde werkgever, dat is echt uniek. Hij heeft DSW zien veranderen tot het uiteindelijke bedrijf wat vandaag de dag De Binnenbaan heet. In de loop der jaren heeft hij hier zijn steentje aan bijgedragen. In 1971 startte zijn loopbaan bij DSW in Rijswijk en Martin heeft sindsdien op verschillende productieafdelingen mogen werken.

Pensioen
Sinds 2011 is Martin Reitsma werkzaam bij Designstar, waar hij bekend staat om zijn snelheid en tomeloze energie. Geen opdracht is hem te veel maar het liefste werkte Martin bij de handmatige elastiekmachines. Met het 50-jarig jubileum is voor Reitsma ook gelijk het moment gekomen om met pensioen te gaan.