Fietsen in natuur met een stadsgids

ZOETERMEER - Gilde Stadsgidsen Zoetermeer houdt op woensdagochtend 21 juli  de Westerpark/Meerzichtroute fietstocht. Verzamelen vanaf 9.45 uur bij de Olympushal, naast Voorweg 107, vertrek om 10.00 uur. Kosten € 5,00 per persoon. Natuur, architectuur en fietsen langs mooie plekjes van Zoetermeer. Dat komt allemaal samen in deze fietstocht. Ook de historie is goed vertegenwoordigd, want deelnemers doen de mooie oude hoeves langs de Voorweg aan. Het Westerpark en de uiteenlopende architectuur van de wijk Meerzicht, maken dit tot een zeer afwisselende tocht. Aanmelden via de website van Gilde Zoetermeer Stadsgidsen: https://gildezoetermeer.nl/gilde-stadsgidsen De volgende activiteit van de Stadsgidsen is de Kunstroute Stadshart, op zaterdag 24 juli om 10.00 uur.


Yogales op vrijdag bij inZet Centrum

ZOETERMEER - Elke vrijdagmiddag wordt er bij InZet Centrum, Rakkersveld 253, door Piëzo onder inZet yogales gehouden. Het doel van de yogales is om de spieren soepel en sterk te maken en te concentreren op ontspanning. De les wordt gegeven door een vrijwilligster van Piëzo, Victoria Golubeva. De les duurt één uur en start om 14:45 uur. De kosten voor deelname aan de yogales bedragen vier euro per les. Deze kan men contant betalen bij aanvang van de les. Betalen via de ZoetermeerPas is ook mogelijk.
Voor vragen of aanmelden kunnen belangstellenden contact opnemen met Sunita Ganga via sunita@stichtingpiezo.nl of 079-888 5550.


Raadsleden PvdA op Zomertour                      

ZOETERMEER - De PvdA gaat vanaf 17 juli op Zomertour! Iedere zaterdag in het zomerreces gaan politici en vrijwilligers de wijken van Zoetermeer in om ideeën van inwoners voor het verkiezingsprogramma op te halen en te horen wat Zoetermeerders belangrijk vinden voor hun wijk en de stad. "Voor het eerst in anderhalf jaar gaan we weer echt op pad. De strandstoelen staan klaar voor een goed gesprek in zomerse sfeer!”, aldus fractievoorzitter Margot Kraneveldt.
De PvdA-Zomertour komt op 17 juli langs in Buytenwegh, op 24 juli in Driemanspolder, op 31 juli in Seghwaert, op 7 augustus in Noordhove, op 14 augustus in het Stadshart, op 21 augutus in Palenstein en op 28 augustus in Oosterheem.