Uitje voor ouderen

ZOETERMEER - Veel mensen gaan in de zomer op vakantie, maar dit geldt lang niet voor iedereen. En als veel mensen de stad uit zijn, wordt het wel heel stil. Reden voor deelnemers van de community tegen Eenzaamheid om voor de thuisblijvers een programma met zomeractiviteiten te organiseren. En uiteraard doet ook UVV Zoetermeer hieraan mee.  
In dit kader heeft UVV Zoetermeer voor maximaal 100 Zoetermeerse ouderen iets leuks bedacht:
Een vrijwilliger met een auto haalt mensen thuis op voor een gezellig uitje binnen Zoetermeer. Dit is helemaal gratis. Aanmelden op werkdagen tussen 09.00 en 11.00 uur via telefoon 079-2040808.


Lions houdt kaartleesrally 

ZOETERMEER - Op zondag 12 september houdt de Lions De Meerbloem Zoetermeer de allereerste Lions Fun(d)Drive Kaartleesrally. Al puzzelend en kaartlezend door het Groene Hart. De volledige opbrengst van deze rally gaat naar een goed doel van de Stichting Leergeld (Project Paardenmaatje).
De inschrijving hiervoor is geopend en alle informatie hierover is te vinden op https://lionsclubdemeerbloem.nl/. Interesse in deelnemen? Bij vragen over de rally neem dan contact op via lionskaartleesrally@gmail.com.