Bijeenkomst over voeding ouderen

ZOETERMEER - Wat is de invloed van voeding op bepaalde medicijnen of supplementen en andersom? Waarom moet de beslissing om een supplement te nemen weloverwogen genomen worden?
Tijdens de oudereninloop op maandag 12 juli leert men hier van alles over. De diëtist van Goudenhart zal je hier over voorlichten. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen aan de diëtist.
De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur bij het inlooppunt van inZet Meerzicht aan de Uiterwaard 21 .
Aanmelden is verplicht en kan via Gioia Conte, gioia@stichtingpiezo.nl, 079-3229453.


Tennistoernooi van BTC in aantocht

BENTHUIZEN - De Benthuizer Tennis Club houdt, nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, ook dit jaar de Vermeulen Open Bentlanden, het betreft de 38ste editie inmiddels.
Het toernooi wordt gespeeld in week 33, van zaterdag 14 augustus tot en met zondag 22 augustus in de weekenden en avonden. Voor de senioren (50+) is er, van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld.
Wie wil meedoen aan dit toernooi, kan zich vanaf nu tot 4 augustus inschrijven. Ga daarvoor naar de website van BTC (www.benthuizertennis.club) en dan naar Vermeulen Open Bentlanden.
Het toernooi is voor zowel de competitieve als recreatieve speler om eens tegen andere spelers uit andere regio's te spelen. Het toernooi is om die reden bijzonder populair bij tennisliefhebbers uit de hele regio.


Burgemeester praat met de jongeren

ZOETERMEER - Zoetermeer heeft alweer enige tijd een nieuwe burgemeester. Door corona is burgemeester Bezuijen beperkt in staat geweest om kennis te maken met de stad. GroenLinks houdt daarom op 8 juli een gesprek tussen jongeren en de burgemeester om op die manier nader tot elkaar te komen.
Voor alle jongeren in Zoetermeer biedt dit de kans om kennis te maken met de burgemeester, maar ook het moment hem te bevragen en van advies te voorzien. Wat wil de burgemeester doen om Zoetermeer een stad voor jongeren te maken? Wat speelt en leeft er onder jongeren op gebieden van woningbouw, veiligheid en voorzieningen.
Dit is het moment waarop jongeren bepalen wat zij de Burgemeester willen meegeven.
De avond vindt plaats op donderdag 8 juli van 19.30 tot 21.00 uur en zal geleid worden door oud Tweede Kamerlid Niels van den Berge.
Aanmelden is verplicht en gedaan worden via mail: fractie@groenlinks-zoetermeer.nl.