Het complex van ALTV is het decor voor een jeugdtoernooi.
Het complex van ALTV is het decor voor een jeugdtoernooi. Foto: PR

Open jeugdtoernooi bij tennisvereniging ALTV

ZOETERMEER - Nadat vorig jaar het traditionele ALTV-open jeugdtoernooi moest worden afgelast, omdat corona zowel de competitie als het spelen van toernooien onmogelijk maakte kan er de editie van 2021 wel doorgang vinden. 

Van 26 juli tot en met 1 augustus wordt dan ook op de banen van de Zoetermeerse tennisclub ALTV het open jeugdtoernooi gespeeld. De organisatie van het toernooi is in handen van Ellen Quintus. Zij is maar wat blij dat het toernooi doorgang vindt. "We maken er een heel gezellige week van. Met ongetwijfeld mooi tennis en voor de deelnemers leuke verrassingen. Wij hebben er heel veel zin in”, aldus Ellen Quintus.
Er zal gespeeld worden in alle jeugdcategorieën. Dus ook in rood, oranje en groen. Inschrijven voor dit jeugdtoernooi kan tot en met 16 juli via de website KNLTB-toernooi.nl.
ALTV is een tennisvereniging in Zoetermeer, die in 1961 is opgericht. Het clubhuis bevindt zich aan de Dr. J.W. Paltelaan 111 in Zoetermeer. Naast tennisbanen heeft het complex ook padelbanen. Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. De sport is vooral in Spanje en Zuid-Amerika populair.