Beperkte openstelling
van Woej in augustus

Woej is van 2 augustus tot en met 29 augustus van maandag tot en met vrijdag beperkt geopend van 9.00 – 15.30 uur.

Veel Woej-activiteiten hebben in deze periode een zomerstop. Het gaat dan om activiteiten op het gebied van sport, creativiteit, taallessen en dergelijke. 

Ook de Kledingbank is gesloten (van 9 t/m 29 augustus). Activiteiten als koffie drinken, maaltijden, Sociaal Servicepunt, wandelclub en bewonersinitiatieven  gaan binnen de openingstijden gewoon door. Ook ‘De Ontmoeting’ op de Oranjehoek blijft geopend. 

Vanaf maandag 30 augustus opent Woej weer haar deuren van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Alle activiteiten gaan vanaf die tijd weer beginnen, maar inschrijven kan nu al. Dus heeft u zin in yoga, pilates, Bewegen Voor Ouderen, computerles, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en meer, schrijf u dan in.  Op www.woej.nl (onder ‘activiteitenkalender) vindt u alle activiteiten en informatie. Ook een inschrijfformulier staat daar online. 

Wilt u het liever handmatig invullen, dan kan dat op een van de locaties van Woej: De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 in Voorburg, de Oranjehoek aan de Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg en De Plint aan de Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam. Heeft u vragen over de openstelling, de activiteiten of de vacatures voor vrijwilliers? Bel dan met 070 - 205 47 50 of kom langs op een van genoemde locaties.