Afbeelding

Heel veel vacatures bij Doedijns

Zakelijk 523 keer gelezen

De Vydraulics Group bestaat uit acht bedrijven met een gedeelde passie voor technologie en een glasheldere missie: het aanbieden van de beste turn-key oplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van motion & control en procestechnologie. 

Vanuit de divisie Doedijns leveren we integrale, klantspecifieke oplossingen op het gebied van hydraulische, pneumatische en processystemen ten behoeve van klanten in de olie- en gas-, maritieme- en offshore-industrie wereldwijd. Klanten kennen Doedijns ook als officiële distributeur van een breed pakket A-merk componenten in de hydrauliek, pneumatiek, sampling en controls markt.

Vacatures DOEDIJNS BV te Zoetermeer:

We zijn op zoek naar startende of ervaren monteurs om het team te versterken, dus heb je ervaring als instrumentatiefitter, hydrauliek (pneumatiek)- of elektromonteur of heb je net je MBO-4 diploma (bij voorkeur mechatronica) gehaald en al wat relevante stage ervaring opgedaan? Lijkt het je leuk en interessant te werken aan systemen voor de industrie, infra, internationale luxe jachtbouw, maritieme en offshore sector?

We zoeken diverse ervaren logistieke medewerkers. Binnen het logistieke team zijn de taken heel divers; van het laden en lossen tot controle en registratie van de binnengekomen goederen. Je maakt materialen zendklaar en laat ze tijdig vertrekken. En je bent mogelijk in bezit van een hef- en reachtruck certificaat.
Je werkt daarnaast ook in het magazijn, wat betekent dat je nauwkeurig de verschillende goederen sorteert en op de correcte locatie opslaat en instaat voor de interne verdeling van de goederen en materialen.

Als lid van ons operationele inkoopteam ben je niet alleen verantwoordelijk voor het plaatsen van bestellingen, maar speel je ook een cruciale rol in het bewaken van de levering van inkooporders binnen de afgesproken tijd. Je houdt nauwlettend de voortgang van projecten in de gaten, waarbij je rekening houdt met startdata en mogelijke scenario’s met betrekking tot leveranciers en levertijden. Jouw creatieve probleemoplossend vermogen is hierbij van onschatbare waarde. Daarnaast leg je solide relaties met onze toeleveranciers en zorg je voor een vlotte communicatie met de interne organisatie. 

Enthousiast?
Enthousiast geworden? Wacht niet en solliciteer nu. Stuur je motivatie met CV gericht aan Sandy Kluiters (Corporate Recruiter) via recruitment.doedijns@vydraulics.com

Doedijns BV
Bleiswijkseweg 51
2712 PB Zoetermeer
www.doedijns.com

Uit de krant

Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5
Afbeelding
Gemeente opent meldpunt Woonfraude als onderdeel van aanpak ondermijning 28 sep., 10:43
Afbeelding
Expositie Waterverf! van Hollandse AquarellistenKring in Ateliers BaZtille 28 sep., 10:03
Afbeelding
Onderzoek naar luchtkwaliteit 27 sep., 16:31 6
Afbeelding
Feest voor bewoners in WelThuis De Boomgaerd 26 sep., 17:27 1