Vier de zomer in Zoetermeer

Vier de zomer in Zoetermeer

  Nieuwsflits

ZOETERMEER - Zoetermeerders die op zoek zijn naar inspiratie of tips om in eigen stad ‘corona-proof’ vakantie te vieren kunnen nu terecht op www.zomerinzoetermeer.nl. Alle bestaande en nieuwe activiteiten, die de gemeente Zoetermeer en diverse partners organiseren, zijn nu gebundeld op één website, die het makkelijker maakt om de zomer in eigen stad te vieren. 

‘Veel inwoners vieren deze zomer door het coronavirus hun vakantie thuis en in de stad.

"Met het overzicht op zomerinzoetermeer.nl draagt de gemeente graag extra bij aan het vakantiegevoel van de inwoners. Geniet van alles wat deze stad te bieden heeft, van cultuur tot natuur. Ik wens alle Zoetermeerders, ondanks de coronamaatregelen, een hele fijn zomer", zegt burgemeester Jan Pieter Lokker.

Thuis zijn zonder thuis te blijven

Op de website staan activiteiten en tips voor alle leeftijden om er in Zoetermeer op uit te gaan. Wie weet op net andere plekken dan je van huis uit zou bedenken. Een fijne, nog onontdekte barbecue- of picknickplek, een bijzondere stadswandeling, of samen spelen of sporten. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige programma’s geldt een toegangsprijs.

Meteen inspiratie opdoen?

Ga nu naar www.zomerinzoetermeer.nl. Het programma loopt tot en met 30 augustus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden