De molenwinkel. Foto: Cor Groen
De molenwinkel. Foto: Cor Groen (Foto: )

Molenwinkel gaat zaterdag weer open

  Nieuwsflits

Zoetermeer - Twee maanden geleden werden wij vanwege de coronacrisis gedwongen om onze gezellige molenwinkel te sluiten. Het was voor ons niet mogelijk om in de kleine ruimte te voldoen aan de voorschriften met betrekking tot de anderhalve meter afstand.

De afgelopen weken heeft het bestuur nagedacht over de toekomst en de winkel aangepakt om toch weer open te kunnen. Voorlopig alleen op zaterdag, tussen 11 en 17 uur, gaan de deuren weer open. Onder strikte voorwaarden verkopen wij graag weer onze heerlijke bakproducten. Deze voorwaarden worden bij de ingang duidelijk gecommuniceerd en houden onder ander in dat er slechts 2 klanten tegelijk naar binnen mogen (vanwege de beperkte ruimte binnen).

In de winkel worden spatschermen gemonteerd, het pinapparaat wordt verplaatst en pijlen op de grond geven de verplichte looproute aan. Betaling alleen per PIN.

De molenaars en andere vrijwilligers zijn alweer druk in de weer om de schappen goed gevuld te hebben voor zaterdag 11 uur zodat u weer ruime keuze en voorraad hebt.

We zijn Bakker Ammerlaan dankbaar dat zij ons in de afgelopen weken hebben geholpen door onze meel en bloem te verkopen in hun winkel aan de Dorpsstraat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden