Ingang LangeLand Ziekenhuis
Ingang LangeLand Ziekenhuis (Foto: Afdeling marketingcommunicatie LangeLand Ziekenhuis)

Ziekenhuis versoepelt de bezoekregeling

  Nieuwsflits

Zoetermeer - Met de versoepeling van de regels die in het land gelden rondom Covid, maar ook vanwege de grote meerwaarde van bezoek voor zowel patiënten als naasten, versoepelt ook het LangeLand de bezoekregeling.

De bezoekersregeling op de IC is voor zowel coronapatiënten als reguliere IC patiënten verruimd. In plaats van geen bezoek mag elke patiënt nu dagelijks één vaste bezoeker ontvangen. Bezoektijden voor de IC/CCU zijn van 11.00 - 12.00 uur en van 19.00 - 20.00 uur. Graag melden bij de intercom.

Verpleegafdeling (patiënten zonder Covid)
Ook op de verpleegafdelingen zal er een versoepeling van de bezoekregeling zijn. De bezoektijden zijn van 15:30 - 19:30 uur. Er mag één bezoeker per patiënt aanwezig zijn. Het maximale aantal bezoekers is drie per dag, waarbij de wisseling buiten het ziekenhuis plaatsvindt.

Verpleegafdeling (patiënten met (verdenking op) Covid)
De eerste zeven van de opname dagen is helaas nog geen bezoek toegestaan. Als de patiënt langer dan zeven dagen opgenomen ligt, mag er één vaste bezoeker per dag voor twee uur langskomen. De bezoektijden zijn met afstemming van de verpleegkundigen op de Covid afdeling en dit zullen vaste tijden zijn. Het dragen van persoonlijke beschermingsmaatregelen is verplicht. Het ziekenhuis verstrekt deze middelen aan bezoekers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden