Menno, Diana en Tico doneren de mondkapjes aan Wendy en Marco van Woonzorgcentra Haaglanden. Foto: Robbert Roos
Menno, Diana en Tico doneren de mondkapjes aan Wendy en Marco van Woonzorgcentra Haaglanden. Foto: Robbert Roos (Foto: Robbert Roos)

Winkeliers leveren 5000 mondkapjes voor de zorg

  Nieuwsflits

Onlangs hield winkelcentrum Oosterheem een actie waarbij consumenten met hun aankopen konden sparen voor mondkapjes voor de Zoetermeerse zorg. Een actie waar goed gehoor aan gegeven werd. Op maandag 18 mei doneerde een afvaardiging van het winkelcentrum maar liefst 5000 mondkapjes aan Woonzorgcentra Haaglanden bij de dependance in Oosterheem.

Zoetermeer - Normaal zijn er altijd leuke buitenactiviteiten gedurende het seizoen in het winkelcentrum. Nu dit door de conrona richtlijnen niet is toegestaan zocht het winkelcentrum naar een alternatief. "We doen graag iets terug voor de stad", vertelt voorzitter van de winkeliersvereniging Menno die de mondkapjes samen met collega Tico en Diana kwam overhandigen. "De vraag naar mondkapjes is erg groot en zijn niet overal in de juiste hoeveelheden beschikbaar. Fijn dat wij op deze manier iets goeds voor de zorg kunnen doen." Marco Dobbe en Wendy Tammerijn van Woonzorgcentra Haaglanden waren aangenaam verrast door de actie en zijn erg blij met de donatie. "We gebruiken ze steeds meer dus deze voorraad komt goed van pas." De mondkapjes zullen onder andere beschikbaar gesteld worden aan mensen die thuiszorg verlenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden