Foto:

Kaartverkoop Stadstheater gestart

ZOETERMEER - Het nieuwe theaterprogramma van Stadstheater Zoetermeer is bekend. Het volledige programma voor 2020 is te zien op de website van het theater. Tribute bands, jonge cabarettalenten, gevestigde namen, adembenemende concerten en aangrijpende toneelstukken passeren de revue. 

De voorstellingen in de eerste helft van het theaterseizoen maakt het Stadstheater bekend waar de verkoop op zaterdag 15 augustus van start. De voorstellingen vanaf 1 januari 2021 presenteert het theater in het najaar.

Het theaterseizoen wordt geopend op zaterdag 12 september met Meena Cryle & the Chris Fillmore band. Op zondag 13 september komt René van Kooten naar het Stadstheater waarbij je voorafgaand aan de voorstelling kunt genieten van een lunch of diner op het podium.

Het reserveren van theaterkaarten verloopt dit jaar via de website of telefonisch. Uit veiligheidsoverwegingen heeft het Stadstheater besloten dat het dit jaar niet mogelijk is om aan de balie in het theater kaarten te bestellen.

 

Mocht er onverhoopt opnieuw sprake zijn van een sluiting van het theater door het coronavirus, dan kan het Stadstheater verzekeren dat de gekochte theaterkaarten geldig blijven. Op de eerste plaats wordt er gezocht naar een alternatieve datum om de voorstelling op een later moment in te halen. Lukt een verplaatsing niet, dan wordt de volledige waarde van de theaterkaarten omgezet in een digitaal tegoed. Dit tegoed is bij zowel het Stadstheater als het restaurant STAGE kitchen & café in te wisselen. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om het geld van de theaterkaarten terug te vragen.

Met 50 voorstellingen tot het eind van het jaar op het programma hoopt het Stadstheater een onuitwisbare indruk achter te laten. Komt dat zien!

Startverkoop 15 augustus 10:00 uur
www.stadstheater.nl 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden