Foto:

Wijkbijeenkomsten Mantelzorgers in Seghwaert

Zoetermeer - Mantelzorgers hebben het niet altijd makkelijk. Een sociaal leven, carrière, gezin of hobby’s zijn soms lastig te combineren met de zorgtaken. Het kan dan helpend zijn om andere mantelzorgers te spreken. Niet alleen voor tips en adviezen, maar ook voor een stukje erkenning: je bent niet de enige die dit doormaakt en wat je doet, is heel belangrijk. Een gesprek met andere mantelzorgers kan je een boost geven die je nodig hebt om door te kunnen gaan. 

 De mantelzorgondersteuning van ZoSamen organiseert informele bijeenkomsten voor mantelzorgers die behoefte hebben aan een gesprek met elkaar. Hier is meestal geen specifiek onderwerp aan verbonden. Het delen van ervaringen staat centraal: gedeelde smart is halve smart. Natuurlijk kun je anderen ook helpen met de ervaring die je al op zak hebt. De coördinator mantelzorg is aanwezig om het gesprek te leiden en voor actuele informatie rondom mantelzorg.

 Data

Op maandag 17 augustus, 19 oktober en 14 december van 13.30 tot 15.30 uur in de recreatieruimte van Petuniatuin 7a in wijk Seghwaert. 

 Let op!

Aanmelden is noodzakelijk en kan door te mailen naar: zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl 

ZoSamen is een samenwerkingsverband tussen MEE Zuid-Holland Noord, Palet Welzijn en MOOI welzijn.

Palet Welzijn is ISO gecertificeerd en een merk van Fundis. Fundis participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren voor gezondheid en welbevinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden