Foto:

Street art op buitenmuur TERRA

ZOETERMEER - Eelco Metman beschildert samen met de Urban Art Studio de gehele zijmuur van het pand van Terra Art Projects. De schildering werd gezamenlijk ontworpen, en staat vol met symbolen die meer vertellen over de geschiedenis en gedachten van de kunstenaars!

De schildering kent veel details en het uitwerken hiervan zal waarschijnlijk nog de gehele maand in beslag nemen. Het is de derde keer dat de zijmuur wordt beschildert. Op de vorige schildering waren vooral onderwerpen uit de natuur te zien, zoals vlinders en kevers met daarbij de tekst ‘Make your Mark’. De muur is geliefd bij het publiek en een populaire locatie voor het maken van selfies!

Expositie 

Eerder maakte Eelco een muurschildering in de expositieruimte. Deze is, samen met een aantal werken op doek, te bekijken t/m 30 augustus. “Ik laat me op diverse manieren inspireren. Ik geef onderwerpen weer die qua vorm interessant zijn, die onderdeel uitmaken van de ‘urban culture’ en die mij uitdagen om mijn grenzen te verleggen. Ik gebruik graag contrasterende kleurcombinaties met grijstinten en werk met spuitbus- en acrylverf. Ook maak ik gebruik van rasters, glacis (transparante verflagen) en verfdruipers.”

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 13 – 17 uur, toegang gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden