Wijkwandeling De Leyens, met stadsgids

ZOETERMEER - Gilde Stadsgidsen gaan weer wandelen. En we mogen u trakteren op een gratis wandeling. Wij hebben afgelopen maart - mede dankzij uw stem -, de 1e prijs in de ING sponsoractie gewonnen. Daarom vinden we het extra leuk om u een beetje mee te laten delen in de vorm van een aantal gratis wandelingen. Maar i.v.m. het Corona protocol, mogen er niet meer dan 10 personen deelnemen en Vol=Vol.

Gilde Stadsgidsen Zoetermeer en het Historisch Genootschap Oud Soetermeer organiseren op woensdagochtend 19 augustus a.s. de wijkwandeling De Leyens. We verzamelen, vanaf 9.45 uur, bij restaurant De Sniep aan de Broekwegschouw 209. De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ongeveer twee uur. U kunt zich aanmelden via de coördinator van de Stadsgidsen: stuur hiervoor een email aan co_stadsgidsen@gildezoetermeer.nl

Het maximale aantal deelnemers is 10 personen. U krijgt van de coördinator per omgaande bericht of u wel/niet kunt deelnemen aan de tocht.

De route door De Leyens gaat langs de groene omgeving, vervolgens door het buitengebied (rand Meerpolder) en tot slot door de mooie wijk De Leyens. De volgende activiteit van de Stadsgidsen is de “Twee parken” wandeling, op woensdagochtend 16 september a.s. om 10.00 uur, vanuit Dorpstraat 132.

(

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden