Bridgecursus bij Bridgeclub Dorp

De afgelopen maanden zijn voor iedereen bijzonder geweest. Dat geldt zeker ook voor de leden van Bridgeclub Dorp. (Speellocatie: Bijdorplaan 473, Zoetermeer)

Corona heeft ons ook parten gespeeld. We konden het wedstrijdseizoen 2019 – 2020 daardoor helaas niet op de gebruikelijke wijze afronden.
Als er geen corona zou zijn, komen onze leden elke maandagavond naar de “Bijdorplaan” om in een gezellige sfeer te bridgen. Maar om er toch ook een beetje wedstrijdspanning in te bouwen, wordt er elk seizoen gespeeld om het clubkampioenschap en het slemkampioenschap.

Wij zijn als vereniging niet aangesloten bij de Bridgebond. De jaarlijkse contributie voor onze leden is daarom laag (voor 2019/2020 was dat € 35,-).

Wij streven ernaar om maandagavond 7 september om 19.30 uur onze wekelijkse bridge avonden weer te hervatten.

Beginnerscursus

Onze vereniging heeft ook oog voor mensen die zouden willen leren bridgen, of mensen die in een zeer grijs verleden bridge hebben gespeeld.
Bij voldoende belangstelling organiseren wij (ook in de Bijdorplaan 473) in samenwerking met Palet Welzijn een bridgecursus voor beginners. De cursus wordt gehouden op dinsdagavonden. Het streven is om met Deel 1 (12 lessen) in september te beginnen. Daarbij wordt (wat) theorie behandeld en gaan de cursisten al snel zelf spelen.
Want …. bridgen leer je door het zelf te doen. Dat betekent ook dat de cursus sterk gericht is op zelfwerkzaamheid en zeker niet alleen op “passief” tot je nemen.
De cursuskosten voor Deel 1 komen ergens tussen de € 60,- en 70,- te liggen (inclusief cursus- en oefenboek).  Het definitieve bedrag is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden kan via: jfm.v.hoof@kpnmail.nl

Nieuwe leden zijn van harte welkom.
Inmiddels staan we aan de vooravond van een nieuw bridgeseizoen. Wij zouden ook wel wat nieuwe leden kunnen gebruiken. Belangstellenden die al kunnen bridgen kunnen zich aanmelden via jfm.v.hoof@kpnmail.nl . Zij kunnen dan uiteraard vrijblijvend kennis met ons maken, en wellicht …..

We hopen je binnenkort als speler, of eerst als cursist, te begroeten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden