Finales dubbelspel
Finales dubbelspel (Foto: TVDR / Y4Tennis)

Jeugd Top 100 tennistoernooi in Zoetermeer

Zoetermeer - Het jaarlijkse tennistoernooi van de KNLTB bij Tennisvereniging Dekker Rokkeveen en Tennisschool Y4Tennis bracht jeugd uit de top 100 naar het strijdtoneel voor de prijzen in de leeftijden tot 12, 14 en 16.
We hebben een week gezien met mooie spannende wedstrijden, sportief gedrag en veel strijd voor de punten op de ranglijst richting de Nederlandse Jeugdkampioenschappen.
De regen op de halve finale dag kon dit niet verstoren dankzij de binnenbanen van Dekker Zoetermeer.
De winnaar in Jongens Enkel (JE) t/m 12 jaar is Samuel Hill-Gotzhaber met runner up Ivo Georgiev. In JD12 heeft Samuel ook gewonnen, met zijn dubbelpartner Luke Hillen tegen Sven Vergeer en Elijah de Getrouwe. In JE14 werd de winnaar Moos van Donk tegen de 3e geplaatste Dieuwe Dantuma. Dieuwe won wel in JD14 met zijn partner Dylan Slootmans na een spannende wedstrijd tegen Sebastian Bozemoj en Jesse Gerth. 
JE16 werd beslist door Jerry Lee die won van zijn dubbelpartner Thijmen de Jager. In JD16 werden zij runner-up; de JD16 winst ging naar Maas Schotanus en Youri Veltman. 
Mirte de Koppen won de enige meisjes-categorie ME12, tegen runner-up Isa Grubben. 
Blij met dit succes maken we ons klaar voor een nieuwe editie in 2021 om de top spelers van het land weer te verwelkomen bij onze tennisvereniging in Rokkeveen voor mooie wedstrijden!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden