Twee vrouwen beroofd op de Broekwegkade in Zoetermeer


Logo Politie.
Logo Politie. (Foto: )

Twee vrouwen beroofd op de Broekwegkade in Zoetermeer

Een man beroofde op 11 juli twee vrouwen op de Broekwegkade. Dit gebeurde tussen 18:30 en 19:00 uur. Hij bedreigde hen met een vuurwapen. De politie zoekt mensen die getuige waren of die de dader in de omgeving hebben gezien.

Zoetermeer - De twee vrouwen, van 29 en 31 jaar, waren in het recreatiegebied van het Noord Aa in Zoetermeer aan het fotograferen, toen een man hen bedreigde met een vuurwapen. Onder bedreiging van het wapen werden de slachtoffers beroofd van hun waardevolle spullen. Na de beroving is de man vermoedelijk in de richting van de Leyens gevlucht.

De politie doet een uitgebreid onderzoek om de dader te vinden. Het signalement van de dader is:

-       Man

-       Getinte huid

-       Ongeveer 30 jaar oud

-       Rond gezicht en een vol postuur

-       Droeg een blauw, medisch mondkapje

-       Zwarte pet met wit logo “N” erop

-       Opvallende biologische Albert Heijn tas bij zich

De politie zoekt mensen die mogelijk getuige zijn geweest of die de dader in de omgeving hebben gezien.  Was u tussen 18:00 en 19:30 uur in de omgeving van de Broekwegkade in Zoetermeer? Heeft u iemand gezien die aan het signalement voldeed? Of heeft u misschien een camera bij uw woning of bedrijfspand in de buurt? Dan komt de politie graag met u in contact. Deel uw informatie met de politie Zoetermeer door te bellen naar 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden