Een maand genieten van cultuur. Foto: PR
Een maand genieten van cultuur. Foto: PR (Foto: )

Een maand vol cultuur in Zoetermeer

Zoetermeer - Een maand lang prikkelt en verrast het UITfestival Zoetermeer de inwoners van onze stad! Met veel cultuur in het Stadshart én in de wijken. In september trakteert het UITfestival je op pop up optredens, workshops, een wijkbioscoop, klapstoelcabaret en nog veel meer. Gratis, of voor een kleine prijs.

 Zo is het Stadshart op zaterdagen het terrein van de pop up optredens. En op 19 en 26 september geniet je in respectievelijk Buytenwegh en Seghwaert vanaf je klapstoeltje van de leukste cabaretiers! Klapstoelkabaret is het antwoord van zeven gerenommeerde cabaretiers op de coronamaatregelen: buiten is er genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te houden. 

 Op 26 september is er in de Boerderij een concert van Meis en Someone, twee jonge, originele talenten, dat muziekliefhebbers niet mogen missen! En wat dacht je van een buitenbioscoop in jouw wijk?

 In de week van 17 augustus lanceert het UITfestival het definitieve programma. Het programma is dan te vinden op www.uitfestivalzoetermeer.nl. Tot die tijd lichten we op social media tipjes van de sluier op. Volg het UITfestival Zoetermeer op Facebook en Instagram.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden