vlnr Rob de Graaf, Debora Makkus, Joke Meijer, Ria van Dijk, Natalie Vinke en Marja Milo
vlnr Rob de Graaf, Debora Makkus, Joke Meijer, Ria van Dijk, Natalie Vinke en Marja Milo (Foto: PR)

Ateliers99a te bezoeken op afspraak

Zoetermeer - De open dagen bij Ateliers99a zullen vanaf 3 oktober weer aanvangen. Tot die tijd kunnen belangstellenden de ateliers bezoeken op afspraak. U kunt daarover contact opnemen met vijf kunstenaars. Op de website www.ateliers99a.nl vindt u de contactgegevens.

?Het zal nog even duren voordat elke eerste zaterdag van de even maanden de deuren van de ateliers weer open gaan voor publiek. Deze activiteit zal waarschijnlijk weer aanvangen vanaf 3 oktober. Om tegemoet te komen aan de belangstellende bezoekers, zijn de kunstenaars individueel te benaderen voor een afspraak in haar of zijn atelier. In de ateliers is uniek werk te zien of te koop. Ook kunt u daar de laatste prestaties bekijken. U kunt zich daarbij ook oriënteren op schilder- of tekentechnieken, inschrijven voor een workshop of lessen (bij Joke Meijer of Marja Milo).

Het atelier van Rob de Graaf, Marja Milo, Debora Makkus, Joke Meijer en Natalie Vinke kunt u op afspraak op een willekeurige dag bezoeken. Ook kunt u daar de laatste prestaties bekijken. Op www.ateliers99a.nl klikt u op de afbeelding van de gekozen kunstenaar en vindt u alle contactgegevens. U bent van harte welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden