Het Ebony Esemble treedt op in het kader van CultuurZomer.
Het Ebony Esemble treedt op in het kader van CultuurZomer. (Foto: )

Van openlucht naar het theater

cultuurzomer

ZOETERMEER - De CultuurZomer is al een tijdje van start en er blijven leuke activiteiten bijkomen! Het traditionele Openluchtconcert van Klassiek Zoetermeer op de Markt wordt door organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer op zondag 2 augustus omgebogen naar een concert in het Stadstheater. Zo kan iedereen dit seizoen tóch live of digitaal gaan genieten van de klassieke muziek van het Ebony Ensemble tijdens Klassiek Zoetermeer.

Het Ebony Ensemble, onder leiding van dirigent Michel Havenith, komt op 2 augustus met een gevarieerd programma met onder andere Jeux d’Enfants van Bizet, Children’s Corner van Debussy, Libertango van Piazolla, De Seizoenen van Tsjaikovsky en sluit af met de beroemde wals uit Doornroosje van Tsjaikovsky. Voor het Zoetermeerse ensemble komt er met dit optreden een einde aan de coronastilte die noodgedwongen moest worden opgenomen. Het ensemble zag al een streep gaan door Klassiek Zoetermeer, maar staan nu te popelen dat het concert wel door kan gaan.

Als voorprogramma zal het Zoetermeers talent Chun Wai Ng het podium pakken met zijn gitaar. Het concert start om 15.00 uur en wordt gegeven in de Grote Zaal van het Stadstheater.

Maximaal 60 bezoekers kunnen gratis bij dit intieme concert. Reserveren op de website van het Stadstheater is verplicht.

Er is ook een livestream beschikbaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden