Het Alexanderplantsoen
Het Alexanderplantsoen (Foto: )

Zomer vol sport in Alexanderplantsoen

Zoetermeer – De gemeente Zoetermeer houdt samen met Buurtwerk een sportief programma deze zomervakantie voor de bewoners van de Van Leeuwenhoekflat. Op woensdag 22 juli werd het zomerprogramma feestelijk geopend door wijkwethouder Jan Iedema.
Op de eerste vijf woensdagen van de zomervakantie kunnen de jonge bewoners van de Van Leeuwenhoekflat tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan diverse clinics van sportverenigingen: 29 juli voetbal, 5 augustus badminton, 12 augustus volleybal en 19 augustus kickboksen. Ook kan er sportmateriaal geleend worden om mee te spelen. Jongeren van 12 tot en met 18 jaar zijn ook welkom om met elkaar te sporten en te relaxen. Ouders en buurtbewoners worden ontvangen in een koffiecorner en voor een gezellig praatje.
Wijkwethouder Jan Iedema: “Veel inwoners hebben door het coronavirus lange tijd gedwongen binnen in hun woning moeten blijven. En veel Zoetermeerders blijven deze zomer in de stad. Nu het weer mag is het daarom extra mooi dat we in samenwerking met de bewonerscommissie, Buurtwerk en de sportverenigingen dit zomerprogramma hebben gemaakt. Ik wens alle bewoners van de Van Leeuwenhoekflat heel veel sportief plezier.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden