De bewonerscommissie werden bedankt voor hun waardevolle en kritische bijdrage. Van links naar rechts: Marco Beekman (vestigingsmanager bij Vestia), meneer Nonahal, mevrouw de Jong, meneer van Bommel (van de bewonerscommissie), Eric van de Pol (Technisch Commercieel Directeur Weijman).  Foto: Nicolet van Veen
De bewonerscommissie werden bedankt voor hun waardevolle en kritische bijdrage. Van links naar rechts: Marco Beekman (vestigingsmanager bij Vestia), meneer Nonahal, mevrouw de Jong, meneer van Bommel (van de bewonerscommissie), Eric van de Pol (Technisch Commercieel Directeur Weijman). Foto: Nicolet van Veen (Foto: Let's Photograph Nicolet van Veen)

Kleurrijke oplevering flat Fonteinbos

Zoetermeer - De renovatie van de flats aan het Fonteinbos in Meerzicht is een feit. De flats zien er weer prachtig uit. En dat verdient een bloemetje. Daarom zette woningcorporatie Vestia samen met aannemer Weijman zetten de bewoners van Fonteinbos in het zonnetje. Als dank voor hun medewerking tijdens de aanpak van hun woning, werden er huisaan-huis tasjes uitgedeeld met een kleurrijk plantje, VVV-bon en de woonwijzer. Deze geste werd door de bewoners enorm gewaardeerd. Een fleurige afsluiting van een groot renovatieproject van ruim twee jaar.

Zoetermeer - De renovatie van de flats aan het Fonteinbos in Meerzicht is een feit. De flats zien er weer prachtig uit. En dat verdient een bloemetje. Daarom zette woningcorporatie Vestia samen met aannemer Weijman zetten de bewoners van Fonteinbos in het zonnetje. Als dank voor hun medewerking tijdens de aanpak van hun woning, werden er huisaan-huis tasjes uitgedeeld met een kleurrijk plantje, VVV-bon en de woonwijzer. Deze geste werd door de bewoners enorm gewaardeerd. Een fleurige afsluiting van een groot renovatieproject van ruim twee jaar.

Sander van Baaren, projectleider bij Vestia weet wat een klus het is geweest. “De immense flat met z’n 244 woningen aan het Fonteinbos ligt er weer spik en span bij. Het resultaat van ruim twee jaar hard werken en veel overleggen met de bewonerscommissie en aannemer Weijman.”

Het woongebouw uit 1973 heeft een gloednieuwe duurzame jas met dito binnenvoering gekregen. De woningen zijn nu energiezuinig en weer helemaal van deze tijd. Zonnepanelen en zonnecollectoren bedekken het dak en het gebouw is compleet geïsoleerd.

De bewoners kunnen hier lange tijd weer heel prettig wonen en zijn blij met de opgeknapte woning en de nieuwe frisse uitstraling van het gebouw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden