Edwin Degen, eigenaar Old Pal , ontvangt het certificaat.
Edwin Degen, eigenaar Old Pal , ontvangt het certificaat. (Foto: )

Ondernemers krijgen een SEBO keurmerk

Zoetermeer - Wethouder Jan Iedema (economie) ging afgelopen week op SEBO tour en zette drie Zoetermeerse bedrijven in het zonnetje. Wethouder Jan Iedema (Economie) ging persoonlijk bij ze langs om ze uit te reiken.

“Ondernemers hebben veel te verduren gehad de afgelopen periode. Uit waardering voor hun inspanning om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, ga ik met veel plezier bij ze langs. Met trots praten ze over de wijze waarop ze hun onderneming weer op gang brengen en bij willen dragen aan een sociaal ondernemersklimaat.” licht wethouder Iedema (Economie) toe.

De wethouder bezocht drie uiteenlopende bedrijven. 42 B.V. ontwikkelt hoogwaardige informatiesystemen, Vermeulen Groep B.V. is specialist in onderhoud van infrastructuur en The Old Pal is al jaren een begrip in de Zoetermeerse horeca.

Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen is voor bedrijven die van meerwaarde zijn voor Zoetermeer en dit zichtbaar maken door bijvoorbeeld werkgelegenheid te bieden voor kwetsbare groepen, zich in te zetten voor sociale- en maatschappelijke doelen in Zoetermeer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden