Foto:

Wandel mee door de Nieuwe Driemanspolder

Zoetermeer - Aan de wandel en de Nieuwe Driemanspolder ontdekken. Samen met Sportief Wandelgroep Zoetermeer heeft Floravontuur Promotie Zoetermeer drie prachtige routes in en om dit gebied uitgezet. Het perfecte moment om dit gebied op 1 augustus te gaan verkennen.  

Voorheen een agrarisch gebied tussen Zoetermeer, Den Haag, Leidschenveen en Leidschendam-Voorburg en nu een prachtig nieuw natuur- en recreatiegebied met water, wandel-, fiets-, ruiter- en menpaden. Op 1 juli is dit gebied officieel geopend door de wethouders van de betreffende gemeenten, het Hoogheemraad Rijnland en de gedeputeerde van Zuid-Holland.

Wandel je gezellig mee?

Er zijn voor 1 augustus drie wandelroutes uitgezet, met de afstanden 10, 15 en 25 kilometer. Voor ieder wat wils dus! De start van de 10 kilometer is tussen 10.00 en 13.00 uur, de start van de 15 kilometer is tussen 09.30 en 12.00 uur en de start van de 25 kilometer is tussen 09.00 en 11.00 uur. De deelname is €4,00 en geldt voor alle afstanden. Leden van de kWbn (Koninklijke Wandel Bond Nederland) krijgen €1,00 korting.

Praktisch

De start is bij BurgGolf Westerpark aan de Heuvelweg 3 in Zoetermeer. Je kan je op de dag zelf inschrijven bij het startbureau, dus dit hoef je voorafgaand niet te doen! De locatie is te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

De wandeling zal met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF, Gemeente Zoetermeer en de protocollen van de kWbn worden uitgevoerd.

Loop jij ook mee op zaterdag 1 augustus met de Nieuwe Driemanspolder Wandeltocht? Zet jezelf dan op aanwezig in het Facebookevenement ‘’Nieuwe Driemanspolder Wandeltocht’’ en kijk voor meer informatie op www.zoetermeerbruist.nl

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden