Edwin Degen, eigenaar Old Pal , ontvangt het certificaat.
Edwin Degen, eigenaar Old Pal , ontvangt het certificaat. (Foto: )

Ondernemers ontvangen SEBO keurmerk op locatie

Zoetermeer - Ondernemers die in aanmerking komen voor een SEBO (Sociaal Economisch Betrokken Onderneming) keurmerk hoeven niet te wachten op een gezamenlijke bijeenkomst. Wethouder Jan Iedema (Economie) gaat persoonlijk bij ze langs om ze uit te reiken.

“Ondernemers hebben veel te verduren gehad de afgelopen periode. Uit waardering voor hun inspanning om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, ga ik met veel plezier bij ze langs. Met trots praten ze over de wijze waarop ze hun onderneming weer op gang brengen en bij willen dragen aan een sociaal ondernemersklimaat.” licht wethouder Iedema (Economie) toe.

SEBO tour

De wethouder bezocht drie uiteenlopende bedrijven. 42 B.V. ontwikkelt hoogwaardige informatiesystemen, Vermeulen Groep B.V. is specialist in onderhoud van infrastructuur en The Old Pal is al jaren een begrip in de Zoetermeerse horeca. In augustus vervolgt Jan Iedema zijn SEBO tour.

SEBO keurmerk

Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het SEBO keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen. In aanmerking komen bedrijven die van meerwaarde zijn voor Zoetermeer en dit zichtbaar maken door bijvoorbeeld werkgelegenheid te bieden voor kwetsbare groepen, zich in te zetten voor sociale- en maatschappelijke doelen in Zoetermeer en samen te werken met andere partijen zoals de gemeente of het onderwijs. Meer informatie is te vinden op de gemeentelijke website.

-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden