Vrijwilligers aan het inladen
Vrijwilligers aan het inladen (Foto: Chietra Bahora)

Zoetermeers schoolmeubilair krijgt tweede ronde in Suriname

De Stichting Sociaal Culturele Activiteiten Zoetermeer (SSCAZ) heeft afgelopen vrijdag 17 juli van basisschool De Oostwijzer uit Oosterheem 194 setjes schoolmeubilair gedoneerd gekregen uit handen van schooldirecteur Kyra Pronk. Samen met de ChietSana Foundation zal het meubilair een tweede ronde krijgen op een basisschool in het plaatsje Moengo in Suriname. 
 

Naast de donatie van het schoolmeubilair heeft SSCAZ onder leiding van voorzitter Sham Hira gezorgd voor een fundraising zodat de hoge verschepingskosten gefinancierd kunnen worden. Ook het Zoetermeerse transportbedrijf Bode Scholten heeft zijn aandeel geleverd door een vrachtwagen beschikbaar te stellen voor transport naar de Waalhaven.
 

Met behulp van velen uit Zoetermeer maar ook daarbuiten is er in eerste instantie een bedrag van €1.765 opgehaald. De verschepingskosten bedragen echter ruim €5.000. 

Een ieder die dit project een warm hart toedraagt en een financiële bijdrage wil leveren, kan dit overmaken op: NL73ABNA0495900397 ten name van S. Hira onder vermelding van schoolmeubilair Suriname.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden